Productomschrijving
Deze heerlijke DIY bonbons zijn leuk om te geven en te krijgen!
Bereidingswijze: week de dadels een kwartiertje in lauwwarm water. Maal alle andere ingrediënten in je keukenmachine tot mooi consistent deeg. Laat het deeg een kwartiertje in de koelkast rusten. Rol vervolgens 10 tot 12 gelijke balletjes van het deeg.
Ingrediënten: dadels, cashewnoten, havermout en speculaaskruiden.Netto gewicht: 142 g
Voedingswaarde: energie: 1497,11 kJ /358,28 kcal, vetten: 8,38 g, waarvan verzadigde vetzuren: 1,54 g, koolhydraten: 60,53 g, waarvan suikers: 49,68 g, eiwitten: 6,63 g, vezels: 7,12 g, zout: 0,01 g.
Reviews
Related articles
Recente artikelen
Pineut
Pineut Bonbons Speculaas
€8,95