Productomschrijving
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor (elektrisch op 195°C, hetelucht op 175°C). Meng het ei en de gesmolten boter tot er geen klontjes meer zijn. Voeg de inhoud van de pot toe en roer dit goed door. Kneed van het mengsel 10 balletjes en duw ze tijdens het kneden een beetje plat in je hand. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes in de oven en haal ze voor een “chewy” structuur na 20 minuten eruit. Laat ze minimaal 30 minuten afkoelen en dan zijn ze klaar! Let op! De aangegeven baktijden zijn richtlijnen en kunnen per oven verschillen."
Productinformatie
Inhoud: alle ingrediënten behalve ei en boter. Uit één pot bak je +/- 10 koekjes Gewicht: 267 gram.
Ingrediënten en allergie informatie
Havermout, zelfrijzend bakmeel (TARWEbloem, E450i, E500ii), rietsuiker, gedroogde cranberries (in appeldiksap, zonnebloemolie) (12%) en CASHEWNOTEN (9%).
Reviews
Related articles
Recente artikelen
Pineut
Pineut koek haverkoekjes/ cranberry
€10,95