• Laanstraat 24, 3743 BG Baarn
  • Gratis verzending > € 75,- (NL, BE, DU)
  • WhatsApp: 06 - 834 27 333

4.8Out of 132 Reviews

t/m. 29 april: Koningsdag korting op collectie POM Amsterdam, Fabienne Chapot, La Fee Maraboutee, Louise Misha

Koningsdag kortingen geldig van 26 t/m. 29 april

Pineut Borrelbrood - Focaccia

Pineut Borrelbrood - Focaccia

€6,95

Productomschrijving

Pineut Borrelbrood - Focaccia

Maak in een handomdraai heerlijk vers Focaccia brood!

Voeg 240 ml water toe en kneed de mix minimaal 10 minuten met de hand of keukenmachine. Maak een bol en vet deze in met 10 ml olijfolie. Laat het deeg 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Bedek de bakplaat met bakpapier en leg het deeg in de gewenste vorm, ca. 2 cm dik. Vet het deeg opnieuw in met wat olijfolie, prik met je vingertoppen flink wat gaatjes in het deeg en laat nog eens 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven op 240 graden, plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak het deeg 20 –30 minuten gaar. Lekker met een topping van bijvoorbeeld grof zeezout, olijven, tomaten of kaas!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »