Productomschrijving
Pineut Borrelbrood - Focaccia
Maak in een handomdraai heerlijk vers Focaccia brood!
Voeg 240 ml water toe en kneed de mix minimaal 10 minuten met de hand of keukenmachine. Maak een bol en vet deze in met 10 ml olijfolie. Laat het deeg 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Bedek de bakplaat met bakpapier en leg het deeg in de gewenste vorm, ca. 2 cm dik. Vet het deeg opnieuw in met wat olijfolie, prik met je vingertoppen flink wat gaatjes in het deeg en laat nog eens 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven op 240 graden, plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak het deeg 20 –30 minuten gaar. Lekker met een topping van bijvoorbeeld grof zeezout, olijven, tomaten of kaas!
Reviews
Related articles
Recente artikelen
Pineut
Pineut Borrelbrood - Focaccia
€6,50